آموزش حرفه ای شدن PUBG موبایل

خب اکثرا تو بازی پابجی موبایل نوب هستن ( نوب = تازه کار ) و دوست دارند حرفه ای بشن !

البته این آموزش میباید با یک فیلک باشد که بعدا سعی میکنیم بسازیم برای شما .

خب قبل از شروع میخواهم یک نکاتی را در نظر داشته باشید .

ما تو ایران پینگمون خیلی مناسب بازی هست اونم به کمک وزارت ارتباطات که حداقل 100 دیگه چی میخواید بهشته !

باورتون نشه 100 برا عمشون خوبه نه بازی تو همه کشور ها اگر پینگ به 60 رسید بازی رو جمع میکنن گوشی رو میندازن تو سلط زباله و شکایت قانون میکنن از شرکت ارئه دهنده سرویس اما ما تو ایران همچین چیزی نداری حرف بزنی طلب کارت میشن !

خب اینو گفتم که بدونید اهمیت پینگ چقدره اول اینکه اگه تو ایران 100 گیرتون اومد خداتون شکر کنید بازم بد نیست اما هرچی پایین تر بهتر .

یه چیز دیگه که باید بدونید اینه که گوشیتون هم باید مناسب باشه برا بازی و بتونه فریم مناسب بده ! اگر میخواهید بدونید فریم چیه و چه اهمیتی تو بازی داره این مقاله رو بخونید .

حداقل فریم شما باید 30 باشه تو بازی بدون افت هنگام درگیری البته !

و اینکه بدونید خرید اسکین و شارژ RP شما را حرفه ای نمی کنه فقط دارید پولی که خرج کردید و به رخ بقیه میکشید !

به شخصه شارژ نکردم اما 22 اسکین دارم که فکر کنم کمتر کسی گرفته مثلا دوتا اسکین متور گرفتم که خیلی ها با شارژ و پول هم نگرفتن !

البته برای فریم میتونید از GFX TOOL هم استفاده کنید که میتونید مقاله مربوط به اونو بخونید .

حالا اگر همه این موارد و داشتین بریم سر اصل مطلب

سرعت

سریع بودن و سرعت داشتن در بازی مهمترین چیز تو بازی پابجی موبایل هست !

پابجی موبایل برعکس پابجی استیم و کنسول مبتنی بر سرعت هست تا واقعیت اینو همیشه یادتون باشه !

هرچقدر سریعتر باشید قویتر هستید ! اما در چه زمینه ای باید سریع باشیم ؟

خب در همه زمینه از لوت کردن تا حرکت معمولی و حمله کردن به دشمن !

باید جوری حرکت کنید که دشمن فرصت فکر کردن نداشته باشد اگر دشمن نتونست به حرکت بعدی شما پی ببرد شما برنده هستید .

اما چیزی که باید بدونید اینه که باید تو فکر کردن و ریخن نقشه هم سریعتر باشید . باید زود فکر کنید و زود حمله کنید اما نباید فکر اشتباه کرد .

استراژی

ببینید در هر شهر و مکان تو نقشه های پابجی بسته به محیط نوع درگیری کاملا فرق میکنه !

مثلا تو شهر بوشینکی خبری از سنگر گرفتن پشت درخت و اینا نیست باور کنید تو اون شهر هیچ هکری پایین نمی یاد چون نمی تونه کاری بکنه با همه امکاناتی که داره !

میدونید چرا ؟ چون اون منطقه یه شهر هست و درگیری شهر خیلی فرق داره با یه درگیری تو بیابون و جنگل اینجا ممکنه از در و دیوار و پنجره دشمن شلیک کنه یا بیاد تو فاصله شما تا دشمن به چند متر خواهد بود .

باید سریع فکر کنید و واکنش نشون بدید به دشمن این خیلی مهم هست تو بازی که بدونید تو کدوم منطقه از چه استراژی یا نقشه و ای استفاده کنید !

مثلا شاید باور نکنید من تا 6 یا 5 درصد بهترین بازیکنان سرور اروپا شدم و خیلی ها باورشون نمی شده حتی تیم خودم . میدونید چرا ؟

چون از بس دشمن تو بوشینکی زدم که کسی نزده تو هر بازی کم کمش 10 تا رو اونجا میزدم اکثر وقتا تنها میرفتم در مقابل یه اسکواد همشون میریختم زمین عین آب خوردن چون یاد گرفته بودم تو اون شهر بجنگم یا تو اسکول باور کنید فقط شات گان بهم بدن همشو شخم میزنم چون اونجا هم یاد گرفتم .

شما باید شهر به شهر و نقطه به نقطه بریم و یاد بگیرید که تو محل باید چجوری جنگید این مهمه من خیلی را میشناسم میبرم تو بوشینکی نمی تونن بجنگن سوتی میدن و همون اول میمیرن .

چون براشون سخته ببینن دشمن چند متری فاصله داره در واقع نمی تونن به چیزی فکر کنن و بومم تموم شدن .

کنترل استرس

من بعضی ها رو دیدم وقتی بازی میکنن به شکل فجیعی تو دمای 60 درجه بع لرزه میفتن و واقعا برام جا تعجبه.

مثلا دو سه نفر و میزنه دیگه کارش تمومه توسط استرس خودش به کام مرگ میره ! چرا ؟ چون وقتی استرس زیاد میگیره نمی تونه به چیزی فکر کنه و بدون فکر به در و دیوار میزنه !

یه خاطه تعریف کنم . منو هم تیمی هام یه جا نشسته بودیم داشتیم بازی میکردیم داشتیم دنبال دشمن میگشتیم بکشیم فقط رسیدیم به خونه ها اسکول یه لگ فاجعه باری گرفتیم که یهو همه چی متوقف شد من دیدم با ماشین وسط وسطیم اقا تا گوشی خودشو جمع کرد پریدیم بیرون رفتیم تو خونه ها .

بعد صدا تیر اندازی و اینا رو دیدم فهمیدیم 4 اسکواد دیگه بجز ما اونجان و از اونجایی که این جنگ شهری هست من کار بلدشم یه جوری پیش رفتیم که باور کنید 20 نفرو اونجا زدیم با یه تلفات که اونم نوب بود .

ولی بگم از بس درگیری زیاد بود باور کنید بچه ها میگفتن ما گیج شدیم دیگه نمی تونیم ادامه بدیم حق هم داشتن از همه جا تیر میومد و صدا آدم گم میشد. ولی اومدیم بیرون از اونجا اما من هواسم به استرس هم تیمی های خودم بود به عنوان لیدر میدیم استرس زیاد داشتن واقع نمی تونستن کاری بکنن !

ولی با تدابیری که انجام شده خوشبختانه زنده موندیم و اول شدیم البته اودیم بیرون فقط 2 دشمن زنده بودن !

از اون به بعد فهمیدم استرس خیلی بده برا یک پلیر خوب و نباید استرس بیش از اندازه داشته باشد و همیشه باید کنترل کند !

استرس همیشه به حدش خوبه اما باور کنید من 18 تا رو بکشم استرس زیاد نمی گیرم الا پینگ برسه به 150 که دیگه کلا نامید میشم چون هرچی میزنم به دشمن جواب نمی ده بلاخره تاخیر زیاد .

نقشه کشی

همیشه داشتن یه نقشه خوب خیلی کمک میکنه اما نه بدون سرعت عمل خوب .

بعضی ها نقشه میکشن اما اینقدر تامل میکنن که دشمن رسیده بهشون و کار از کار گذشته دیگه .

شما باید موقع درگیری یه نقشه خوب بکشید و نقشه خوب اه موفقیت شما در نبرد ها است اما چطور این کار را بکنیم !؟

خب همیشه نقشه کشیدن با لیدر تیم هست و لیدر تیم هست که باید بر اساس موقعیت تیمش نقشه بکشه باید تمام مهارت های تیمش و بدونه و بدون گفتن چیزی به تیمش اونا متوجه نقشه اون بشن و همکاری کنن !

مثلا درگیری فرسایشی که نتیجه باخت داره با عقب گرد زدن و کشوندن دشمن تو تله ورق به نفع شما است اما درگیری بیشتر نه تنها دشمن و از پا در نمی یاره بلکه میتونه دشمن بیشتری و از اطراف شما به شما نزدیک کنه و قیچی بشین و بوممم کارتون تمومه !

همیشه باید بدویند که کدوم عضو تیم و بزنید که تیم دشمن توانایی شو از دست بده مثلا ما که میری تو بازی اولین نفری که زده میشه منم ! چون دشمن میفمه من لیدرم اگر منو بزنن کار تیمم تمومه !

اما من در عوض اومدم مهارتم بالا بردم تا این اتفاق نیفته اما اگر افتاد فرمانده بعدم برا گروه زود تعیین میشه و دستورات و اون به تیم میده !

و این میشه نقشه کشی باید همیشه برای همه اتفاقی یک راه حل داشته باشید !

عکس العمل سریع

داشتن عکس العمل سریع فوق العاده مفیده !

چرا ؟ چون اگر عکس العمل سریع و به موقع داشته باشید دشمن نمی تونه شما رو قافل گیری کنه و شما زود بر اساس تحرک دشمن جواب میدین و این خیلی کمک میکنه !

مثلا شما تو یه خونه هستید و محاصره شدید تو طبقه بالا و راه فقد برا ورود مستقیم هست اونم پله اینجا باید زود یک نانجک یا کتلت بندازین رو پله تا دشمن بعد شما تلفات بده و دست شما برا واکنش سریعتره به شخصه خیلی اینکارو میکنم و دشمن و میزنم بعضی موقع 3 تا رو با هم میترکونم !

نارنک و دود زا !

اینا چه اهمیتی دارن ؟ خب خیلی، همیشه سعی کنید حداقل دوتا نانجک یا اسموک یا همون دود زا داشته باشید !

دود زا برای رد گم کونی خودتون بدرد میخوره خیلی مثلا درگیر شدید و شدیدا به عقب نشینی نیاز دارید یه دود بندازید و جاتون عوض کنید یا اینکه میخواید از وسط خیابون رد بشید و دشمن شما رو دید داره اسموک بندازید و حمله کنید دشمن شما را چند قدیمی خود میبینه !

اما نارنجک برای بهم زدن مواضع و محو دشمن تاثیر زیاد داره !

مثلا دشمن تو خونه کمپ کرده و برید بالا تلفات میدید کافیه صدای دشمن بگیرید و از در و چنجره براش یه هدیه کوچیک بفرستید تا حال کنه ! با این کار هم مواضع دشمن و بهم ریهتین و اون ها رو گیج کردین هم تلفات گرفتین ازشون و راجت میتونید حمله کنید !

یه بار یه اسکواد ترک که اینا دیگه معروف به کمپ هستن تو خونه بودن و ما رفتیم پیشون باور کنید چهار نارنجک و دوتا بطری آتش زا پرت کردم همشون ترکیدن دیگه من رفتم فقط لوت کنم ! بدون شلیک یک تیر حتی !

انتخاب لیدر

هر تیمی نیاز به یک لیدر یا فرمانده داره و بقیه باید به حرفاش گوش کنن .

لیدر باید کسی باشه که حرفه ای باشه و مغر متفکر تیم باید تمام دستورات به سرعت زیاد به تیم بده و تیم را آماده درگیری کنه !

و در عوض اعضای تیم هم باید سریعتر دستورات و اجرا کنند .

هم تیمی خوب

داشتن هم تیمی های سریع و خوب مثل شما بازی شما را خیلی بهتر میکنن و بلعکس !

سعی کنید هم تیمی های سریع و هم آهنگ داشته باشید و سر خود دست به کاری نزنن اگر یکی یه اشتباهی کرد کل تیم و به کام مرگ میبرد و کسی نمی تونه کاری بکنه !

هم تیمی ها باید خیلی خیلی و خیلی با شما هماهنگ باشند اگر شما لیدر باشید !

چهار انگشتی

خب ما خیلی ها رو داریم که چهار انگشی بازی میکنن مثل خودم و اینا کار خیلی بهم سرعت داد تو بازی .

چون همه کار ها رو سریعتر و البته به موقع و بدون تاخیر انجام میدادم و کمتر کسی توقع حرکاتم و داره .

البته بازی با دسته کمی سرعت شما را بالا میبره اما نه به قد چهار انگشت چون دسته میتونه دوتا دکمه رو اضافه کنه یا نهایت چهار تا اما انگشت نه !

من روی یک انگشت سه تا حرکت انجام میدم .

تمرین کنید روی سه انگشتی و بعدش بیاید رو چهار و صفحه بزرگتر داشتید که من ندارم میتونید روی 6 انگشت و بیشتر هم کار بکنید من تا 10 انگشتی دیدم و واقعا سرعت باور نکردنی داشتن !

کار بلد اسلحه

کار بلد اسلحه اونیه که کلت هم بهش بدید نمی گه چرا اینو دادیم با همون اسلحه میجنگه آدم میکشه اما اگه دیدن کسی گفت من فقط با این بلد باور کنید نوبه ! کم هم ندیدم من با یه دو لول یه اسکواد و مبزنم طرف با مسلسل یکی رو هم نمی زنه میندازه گردن لگدش !

خب بلد نیستی لگدشو کنترل کنی نگیر دست بده دست یکی دیگه ثوابش بیشتره!

هر اسلحه یه کاربردی داره و یک کاربر کسی که تک تیره نمی دونه گروزا چیه اصلا بدی دستش فکر میکنه ماس موسکه M4 بیشتر دوست چون لگ نداره اما چیزی که همه نمی دونن M16A4 که سه تیر میزنه قویتر از AKM هم هست !

با یه شلیک سه تیر دشمن میخوره خب کم نیست تا ام فوی که شلیک میکنی پخش و پلا میشن .

پس بلد بودن اسحله ها خیلی مهم و البته بر اساس مهارت خودتن اسلحه بگیرید نه بر اساس چشم و هم چشمی !

من روی گروزا و مسلسل 100 تیر اسکوپ 6 میزارم یه نوب میگه چیتری یه پرو میگه خدایی !

ماشن و جا نزار پشت سرت

اگه توجه کردید هیچ حرفه ای ماشینو نمی زاره و بره بلکه همیشه سوارشه این کار باعث کاهش زمان حمله به دشمن و غافلگیر کردن اون میشه و حتی میتونه شما رو از مهلکه بکشه بیرون به راحتی !

ماشین خودتون هرگز جا نزارید و همیشه از اون پیکانه استفاده کنید چون کمتر تیر بهش میخوره !

لوت کردن دراپ

خیلی ها بی هدف میرن واسه لوت هرچقدر هم تجهیزات بدی باشون کاری نمی کنن !

اما برخی دیگر با سرعت لوت میکنن میرن عقب و منتظر دشمن میمونن مه بیاد واسه لوت و دسمن و بعد پیاده شدن غافل گیر میکنن و منهدم میکنن در واقع با این کار یه تیر و چند نشون کردن .

هم لوت کردن هم دشمن و زدن و هم دشمن لوت کردن و امتیاز گرفتن ! البته برای این کار باید خیلی سریع باشید توی 3 ثانیه جعبه رو لوت کنید !

ثابت کردن هدف

خیلی ها موقع حمله مثلا دشمن بالا است اونا سرشون پاینه انگار با اون پایینی دارن حال میکنن ! نه آقا جمع کنید !

موقع حمله هدف و دید شما باید روی انمی ثابت باشه تا اگر انمی خواست شما رو بزنه با سرعت زیاد اون بزنید و نتونه کارشو بکنه این مهمه حتی در جنگ شهری هر جا احتمال میدید دشمن اونجا است هدفتون اونجا تنظیم کنید حتی موقع دویدن و پریدن !

اگر اینو رعایت کنید باور کنید هیچ کس نمی تونه شما رو بزنه !

حلقه کردن روی دشمن

همیشه موقع حمله نوب ها مستقیم میزنن به خط ! این اشتباه هست .

قبل از حمله و موقع درگیری روی دشمن حلقه کنید یعنی مثلا یه نفر به راست و دیگری به چپ اینجوری دشمن گیج میشه و جایی برای سنگر گیری نخواهد داشت و کارش تموم فقط موقع حلق کردن هواستون باشه نبینن که بزنن یا حتی اگر شما را دیدن کار بکنید زده نشید تا حلقه کامل بشه !

اگر هم یهو با یه دشمن رو به رو شدید بدونید همین کار اونا کردن دیگه شما مهارتی که دارید هر اول زد شانسش بیشتر !

جا عوض کردن

ببنید موقع که یک تک تیر روی شما دید داره و منتظر بیاید بیرون شما نیای بیرون بزنه بگید چیتره !

اگر پشت درخت هستید بشینید و چپ و راست کنید یه تیر بزنید برگردید و بعد پاشید و از جهت دومی بزنید !

اینجوری تک تیر گیج میشه یا تو خونه ماشالله کلی درو پنجره هست هی عوض کنید بزنید تا دشمن نتونه شما رو پیدا کنه و بزنه !

پریدن روی دشمن

اگر دشمنی پشت دیوار بود میخواهید بهش حمله کنید مستقیم حمله نکنید !

نزدیک که شدید مثلا یک متر بپری و همزمان شلیک کنید و هدفتون روی دشمن باشه اینجوری شما اون میزنید اما اون شما رو نمی تونه بزنه هم تاثیر نداره چون تیر های شما روی سرشه اون روی پاتون !

خب تا اینجا کافیه آموزش های بعدی رو بعدا میگم روی اینا تمرین کنید من هم سعی میکنم برای شما فیلم تهیه کنم ببینید ! تا بهتر متوجه منظورم بشید !

Mahdi Ahmadi
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *