آخرین مطالب

آموزش آنلاین بازی کردن Call Of Duty Ghost ( IW6x)

بازی Call Of Duty Ghost یکی از سری بازی های COD هست که توانست محبوبیت خوبی را بخاطر استفاده از نو آوری های جدید کسب کنید و معروفیت خود را تثبیت کنید اما امروز به شما یاد میدهیدم به دون هزینه ای بازی را آنلاین انجام دهید و لذت آن را ببرید !

آموزش آنلاین بازی کردن Battlefield Bad Company 2

بازی BATLLEFIELD BAD COMPANY 2 یا به اختصار BFBC 2 یکی از محبوب ترین بازی های دنیا است که شاید خیلی هم گمنان شده باشد بخاطر نسخه های جدید سری BF اما همچنان بازی جذاب با طراحی عالی است . این بازی ادامه دار نسخه اول خود هستش و شما میتوانید در دو قسمت داستانی و چند نفره بازی را اجرا کنید همچنین شما در قسمت چند نفره میتوانید در ماد مختلف یعنی مدرن و قسمت ویتنام که محیطی کاملا متفاوت است بازی را انجام بدید ! امید وارم از این آموزش خوشتون بیاد منتظر کامنت های شما هستیم !

بسته الحاقی جدید arma 3 به نام S.O.G. Prairie Fire معرفی شد !

بسته الحاقی جدید بازی آرما 3 معرفی شد با نام بسته الحاقی جدید S.O.G. Prairie Fire با کلی ویژگی های جدید و متنوع و گسترده و تجربه گیم پلی از نوع جنگ سرد با کلی ماموریت ها جدید چند نفره !

آموزش آنلاین بازی کردن Battlefield 2 ( گیم رنجر )

بازی BATTLEFIELD 2 یکی از بازی های جذاب ساخت شرکت EA هست و در عین حال یکی از قدیمی ترین بازی های سری BF . اگر شما هم طرفدار این بازی هستید حتما این پست را برسی کنید !

آموزش آنلاین بازی کردن Battlefield Hardline به صورت کرکی

اگر شما هم از دوست داران بازی battlefield hardline هستید میتوانید از این مطلب نهایت استفاده را داشته باشید !

آموزش کار با CSGO Workshop برای اوپراتور سرور

کاربران میتوانند با استفاده از آموزش برخی مهارت های ضافه لازم برای مدیریت سرور خود را به دست بیاورند و از آن درست استفادده کنند . در اینجا نکته کوچکی درباره روش تنظیم مپ های سرور به صورت تکی و گروهیی اضافه شده است .

آموزش کانفیگ سرور بازی CS GO

در این آموزش به افراد مبتدی و حرفه ای آموزش داده میشود تا بتوانند به روش ها مختلف سرور بازی cs go را راه اندازی و تنظیمات و اولیه و مهم آن را انجام دهند بر روی سیستم عامل های لینوکس و ویندوز !

معرفی ماد Exile بازی ARMA 3

ماد اگزایل یک ماد فوق العاده به سبک بقا برای بازی آرما 3 !

سیستم مورد نیاز بازی ARMA 3

بازی آرما 3 یک بازی شبیه ساز میدان نبرد میباشد و به دلیل جهان باز بودن و گستردکی تجهیزات و محیط نیاز مند یک سیستم قدرت مند پردازشی است !

رفع اشکال نرم افزار ZClient

با ما همراه باشید و یاد بگیرید نرم افزار مهم zclient رفع ایراد کنید !

مشخصات سیستم مورد نیاز برای Assassin’s Creed Valhalla

اگر دوست دارید بدانید که بازی Assassin's Creed Valhalla رو رایانه شخصی شما اجرا میشود یا خیر حتما این مورد را اینجا برسی کنید .

Minecraft Steve وارد Super Smash Bros شد

بازی Super Smash Bros که یک بازی بسیار جذاب است امروز با شخصیت STENE ماینکرافت جذاب تر میشود !

آیا بازی Demon’s Souls Remake برای کنسول ps4 هم منتشر خواهد شد؟

تا چه حد انتشار بازی Demon’s souls remake برای ps4 واقعیت دارد؟ آیا واقعاً امید برای کسانی که کنسول نسل 4 را دارند هست یا خیر؟

دانلود بازی Battlefield 4

اگر دوست دارید بازی Battlefield 4 را به صورت رایگان دانلود کنید کلیک کنید !

حل مشکلات Battlefield Hardline (zlo(

در این پست سعی کردیم برخی از مشکلات احتمالی بازی را برای شما حل کنیم !

راهنمای کامل برای رفع مشکلات تاخیر و پینگ در PUBG Mobile

اگر میخواهید لگ بازی خود را به صورت دائم رفع کنید این مقاله را دنبال کنید !

آموزش GFX TOOL PUBG MOBILE

آموزش حرفه ای کار با نرم افزار GFX TOOL برای پابجی موبایل

آموزش آنلاین بازی کردن Call of Duty: WWII به صورت رایگان

در این پست ما به شما آموزش میدیم تا بصورت رایگان بازی Call of Duty: WWII آنلاین انجام دهید .

آموزش آنلاین بازی کردن Call of Duty: Black Ops به صورت کرکی

فک کنم این آموزش مناسب شما است اگر دنبال این بازی میگردید !

آموزش بازی کردن Call of Duty: Modern Warfare 2 به صورت رایگان

در این آموزش به شما یاد میدیم بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 به صورت آنلاین بازی کنید
lightbox